About La Vie

Scenen en är given plats för show, en plats där allt är möjligt, precis som livet självt. Den känslan vill jag bära med mig jämt och just därför skapades La Vie. La Vie är kläder för den flärdfulla kvinnan och ska inspirera till att våga ta ut svängarna och släppa loss en en smula mer. La Vie ger din garderob ett litet lyft, plaggen som sätter det extra till din stil. Självsäkra skapelser i sig men designade för att funka fint med andra favoriter du redan har. Hos La Vie kommer alla klädintresserade kvinnor kunna hitta såväl den perfekta partyblåsan som picknic-looken.

Kaxigt och elegant extravagant, statement men samtidigt sobert. La Vie står för hög kvalité som håller dig stilsäker över säsonger. Glöm desk to dinner, tänk dinner to desk. Glöm inte att inget sitter så snyggt som ett gott självförtroende och du, ta för dig, livet är en fest!

xo, Charlotte Perrelli

La Vie är skapat av Charlotte Perrelli och sälj exklusivt på lavie.se. Kollektionerna är limiterade och producerade tillsammans med rättvise och hållbarhetsfrämjande partners.