Om oss

Välkommen till La Vie – din digitala oas för skönhet, hälsa och livsstil. Vårt namn, som bokstavligen betyder ”Livet” på franska, speglar vår grundläggande tro att livet bör levas fullt ut, med harmoni och skönhet i varje aspekt. Vi tror fast på att skönhet kommer inifrån och strålar utåt när vi tar hand om vår kropp, vårt sinne och vår själ.

Vår resa
La Vie grundades av Isabelle Johansson och Amanda Lind, två långvariga vänner med en gemensam passion för allt som gör livet vackrare och mer meningsfullt. Med Isabelles expertis som certifierad hudvårdsterapeut och Amandas erfarenheter som hälsoinfluencer, beslutade de att skapa en plattform där de kunde dela med sig av sina kunskaper, erfarenheter och passion för ett holistiskt liv.

Vår vision
Genom La Vie strävar vi efter att inspirera, upplysa och engagera våra läsare att omfamna en holistisk syn på skönhet och välbefinnande. Vi tror att varje individ har en unik resa och vårt mål är att erbjuda personliga råd, noggrant utvalda produkttips, och inspirerande innehåll som stöttar varje steg på vägen mot en balanserad livsstil.

Vårt innehåll

På La Vie hittar du en rikedom av information och inspiration:

  • Skönhet: Från de senaste trenderna inom makeup och hudvård till djupgående guider om hur du tar hand om din hudtyp.
  • Hälsa: Näringstips, träningsrutiner, och vägledning för mental välbefinnande som hjälper dig att känna dig din bästa version.
  • Livsstil: Råd om allt från självvård till hållbarhet i vardagen, samt personliga reflektioner från vår resa.